luni, 21 decembrie 2009

MY CZECH MATE IS IS TOWN!!


Unul dintre motivele mele de mare suferinţă este faptul că în Bucureşti nu prea se găsesc materiale cu imprimeuri interesante şi jucăuşe la preţuri acceptabile, mai ales la materiale pentru genţi, aşa că într-o zi m-am gândit că nu am ce să fac decât să-mi inventez singură imprimeurile şi modelele.

Aşa am ajuns la obsesia pentru pătrăţele. Am tăiat o grămadă de materiale în pătrate , le-am împrăştiat prin toată casa şi am început să le combin, să le cos şi să le potrivesc în feluri cât mai inedite şi eye-popping.
Iată ce a ieşit! O colecţie pentru toate gusturile, cu dimensiuni diferite, cu barete variate, cu jocuri interesante de texturi şi culori.
Am numit-o "THE CZECH MATE" aşa, din amuzament pentru că uitându-mă la atâtea pătrate, normal, m-am gandit la şah, şah mat şi check mate, dar analogia era cam prea folosită, aşa că am recurs la un joc de cuvinte: sună la fel, dar are un twist- nu e alb/ negru, ci pe cât se poate cu totul altceva!

ENJOY!!! Postez doar câteva acum, restul zilele astea.


Ce-i mai trebuie unei fete? Un Vogue, un carnet pentru desene sau notiţe, o carte bună şi un portofel plin! Pe undeva pe la fundul genţii se află şi o gustare sănătoasă-un măr şi o mandarină.Genţile sunt foarte încăpătoare, au căptuşeală şi buzunar interior pentru telefon şi alte mărunţişuri, iar sistemul de închidere este pe bază de fermoar.

Am făcut de asemenea mai multe variante de baretă, ca să o puteţi alege pe cea potrivită lungă şi reglabilă cu inel, de purtat pe şold, lungă reglabilă cu fundă, de ajustat după poftă, sau câte două barete mai scurte sau un pic mai lungi pentru purtat sub braţ. Alegerea e a voastră!

Toate au preţul de 100 ron.
CRAZY OH SO '80s SKIRTS! TAKE THEM, WEAR THEM, PARTY THEM UP!

Ultimul job la o filmare a implicat un camion plin cu haine aduse din Franţa, care mai de care mai frumoase, funky, inclusiv o minunată rochie Herve Leger, de care m-am îndrăgostit cu pasiune şi care îmi venea ca turnată, dar care costa 1300 de euro..eh...
Cu ocazia asta am primit o minunată bluză/ sacou superb, bleumarin, tot numai paiete mici-mici şi drăguţe care mi-a făcut întreaga garderobă să pălească. Aşa că am simţit o poftă nebună de ceva nebunesc, colorat, ceva care să meargă şi cu bocanci şi cu pantofi, şi cu cizme şi cu sandale, şi cu tricou alb simplu, dar mai ales cu noua mea bijuterie.
Aveam o grămadă de materiale acasă, aşa că m-am apucat de lucru şi nu m-am oprit până nu a ieşit asta:

(între altele fie spus, cred că marele avantaj al acestui model de fustă este că oferă un volum armonios unui corp subţire, dar poate de asemenea să ascundă cu succes colăceii adunaţi de sărbători...şi este perfect atât pentru party, cât şi pentru lookul de fată cuminte în vizita regulamentară la părinţi..)


fustă cu volane nebune îm formă de petale "SO VERY '80s" din bumbac în dungi ciocolatiu-roşu-alb cu bandă elastică lată MULTEMANDARINE - 170 RON (elasticul permite ajustarea pentru mai multe măsuri şi poziţionarea fie pe şolduri, fie pe talie )fustă cu volane nebune "SO VERY '80s" din bumbac polka dots cu bandă elastică lată MULTEMANDARINE - 170 RON (elasticul permite ajustarea pentru mai multe măsuri şi poziţionarea fie pe şolduri, fie pe talie )
fustă cu volane mai puţin nebune "SO VERY '80s" din voal negru cu desen geometric alb cu bandă elastică lată MULTEMANDARINE - 170 RON (elasticul permite ajustarea pentru mai multe măsuri şi poziţionarea fie pe şolduri, fie pe talie )

fustă cu volane nebune "SO VERY '80s" din polyester pentru cravate cu bandă elastică lată MULTEMANDARINE - 170 RON (elasticul permite ajustarea pentru mai multe măsuri şi poziţionarea fie pe şolduri, fie pe talie )


fustă cu volane nebune "SO VERY '80s" din bumbac în dungi cu bandă elastică lată MULTEMANDARINE - 170 RON (elasticul permite ajustarea pentru mai multe măsuri şi poziţionarea fie pe şolduri, fie pe talie)vineri, 18 decembrie 2009

OPEN UP & ENTER ONLINE!! primul târg online de creaţii vestimentare şi accesorii în timp real pe internet!!

Dacă v-aţi înzăpezit, aţi răcit sau pur şi simplu nu aveţi nici un chef să ieşiţi din casă pe viscol, dar aţi rămas în urmă cu cumpăratul cadourilor sau cu outfitul pentru petrecerea de Crăciun, noi am găsit soluţia!

Vă aşteptăm la galeria M17 pe strada Mătăsari nr. 17 sau chiar în acest spaţiu virtual, în care puteţi vedea în timp real ce minunăţii mai fac tinerii designeri.

Noi am pregătit un târg într-o atmosferă intimă şi foarte veselă, cu ceai cald şi prăjituri, unde puteţi admira şi cumpăra creaţiile vestimentare şi accesoriile acestor tineri, de la rochiţe şi fustiţe la curele, genţi şi broşe, toate lucrate cu grijă şi pasiune, numai bune de făcut cadou sau de păstrat pentru suflet sau de purtat la party.

Invitaţii noştri sunt 1. Alexandra Boerescu
2. Alexandra Vulpe
3. Andreea Costache
4. Antoaneta Tică
5. Dalia Poleac
6. Dumitriţa Luncă
7. Eszter Gyorgy
8. Mădalina Duţu
9. Oana Birou
10. Ozana Parascan

Haideţi să-i cunoaşteţi şi să deschidem împreună uşile care adesea îi ascund la început de drum!

DACĂ ZĂPADA VĂ ŢINE ÎN CASĂ, INTRAŢI PE BLOGUL OFICIAL AL EVENIMENTULUI (www.open-up-enter.blogspot.com) ŞI VEDEŢI FOTOGRAFIILE PE CARE LE VOM POSTA ÎNCEPÂND CU SÂMBĂTĂ DIMINEAŢA, COMANDAŢI CU UN COMENTARIU LA OBIECTUL DORIT ŞI ÎL PUTEŢI AVEA ÎN SCURT TIMP!

Atât blogul, cât şi galeria vor fi deschise sâmbătă şi duminică - 19 şi 20 decembrie între orele 10.00 şi 19.00.

galeria M17 se află pe strada Mătăsari nr.17, în apropiere de PRO tv şi UNATC. metrou: IANCULUI autobuz:311 trolebuz:69, 85, 86, 90
iată şi un mic preview:vestimentaţie: bluză - Alexandra Vulpe
fustă - Multemandarine (Dumitriţa Luncă)
vestimentaţie: Antoaneta Ticăvestimentaţie: Multemandarine (Dumitriţa Luncă)

marți, 15 decembrie 2009

DESCHIDE UŞA ŞI INTRĂ ÎN LUMEA TINERILOR DESIGNERI!!! OPEN UP & ENTER!!!Galeria M17 vă invită cu drag în zilele de 19 şi 20 decembrie să intraţi în lumea celei mai tinere generaţii de designeri vestimentari talentaţi.

Am pregătit un târg într-o atmosferă intimă şi foarte veselă, cu ceai cald şi prăjituri, unde puteţi admira şi cumpăra creaţiile vestimentare şi accesoriile acestor tineri, de la rochiţe şi fustiţe la curele, genţi şi broşe, toate lucrate cu grijă şi pasiune, numai bune de făcut cadou sau de păstrat pentru suflet sau de purtat la party.

Invitaţii noştri sunt 1. Alexandra Boerescu
2. Alexandra Vulpe
3. Andreea Costache
4. Antoaneta Tică
5. Dalia Poleac
6. Dumitriţa Luncă
7. Eszter Gyorgy
8. Mădalina Duţu
9. Oana Birou
10. Ozana Parascan

Haideţi să-i cunoaşteţi şi să deschidem împreună uşile care adesea îi ascund la început de drum!

galeria M17 se află pe strada Mătăsari nr.17, în apropiere de PRO tv şi UNATC. metrou: IANCULUI autobuz:311 trolebuz:69, 85, 86, 90